Подкрепете нашата кралица Барбара

2018-04-09 14:28:09

Казвам се Елена Бирбучукова, български модел и актриса.


През месец ноември 2017 имах честта да представлявам България на международния конкурс за красота "Мис Глобъл", провеждан за пети път в кралство Камбоджа.


По време на нощта на коронацията, 17 ноември, представителката на Бразилия, Барбара Виторели, беше коронясана като новата Мис Глобъл 2017.


За съжаление, много неуредици възникнаха в ръководството на конкурса оттогава и наскоро с огромно разочарование разбрах, че царуването на нашата Кралица е поставено под въпрос от някои определени хора. Въпреки, че Съдът не се е произнесъл окончателно относно това кой е собственик на конкурса, бих искала да изразя своята лична позиция като човек, който е участвал заедно с Барбара.


Пристигнах в Пном Пен заедно с нея, защото пътувахме в един и същи самолет, и по време на целия конкурс бях близо до нея, защото бяхме в една и съща група.


От самото начало бях силно впечатлена от нейната топлота и добро сърце. Винаги се държеше много мило с мен и другите участнички. Не се колебаеше да ни оказва емоционална подкрепа или да ни услужва с личните си вещи, въпреки че всички бяхме съперници.


По време на дългите ни обиколки из Камбоджа, тя се отличи като момиче с чудесна душа, силни лидерски умения и жизнерадостна личност. Тя има подход към всеки, независимо дали е дете, приятел или непознат.


Можете да си представите моята радост, когато в нощта на Коронацията беше обявено, че тя е новата Кралица. Познавайки Барбара, по мое мнение тя беше най-добрият избор, който журито можеше да направи. Нямам никакви съмнения, че сега тя изпълнява чудесно задълженията си като Мис Глобъл и съм сигурна, че ще донесе надежда и подкрепа в живота на хора в нужда по цялото Земно Кълбо.


Кралице Барбара, независимо от изхода от тази ситуация, винаги ще имаш моята подкрепа и тази на още много хора, които те обичат, вярват в теб и са на твоя страна!


Твоя приятелка
Елена ❤